Et par ord

Om os

Velkommen

Om Tadelakt Danmark

Vi er Tadelakt Danmark – vi har specialiseret os i anvendelsen den original Tadelakt fra Marrakech til dekoration, og renovering af boliger.

desuden arbejder vi med stuk lustro, pastellone naturlig mikrocement, cocciopesto gamle roman puds, kalk kork, naturmaling og meget mere.

Med rødder i det sydlige Italien, med uddannelse hos de bedste læremestre i faget – og med mange års erfaringer tilbyder vi solidt håndværk og fantastiske effekter jeres boligdrømme.

Vi har stærke samarbejdspartnere i hele Europa, som giver os konstant inspiration og muligheder for at lave både små og store projekter – det er kun fantasien der sættes grænser for anvendelsen af Tadelakt og vores andre produkter.

Vi tro at de naturlige materialer har altid været hovedingredienserne til at skabe bæredygtige boliger. De er med til at skabe skønhed og æstetik, og sunde naturlige miljøer.

De naturlige materialer er af fremragende kvalitet,og  tåler derfor forskelligt klima, og har en meget lav miljøpåvirkning.

Vi værner om vores kulturhistoriske arv for fremtidige generationers anvendelse af tekninkken og udviklingen af farverne.

Velkommen!

om Carlo

Carlo Roselli er ejer og direktør i Tadelakt Danmark.
Han er født i Napoli, Italien i 1977, og voksede op i Syditalien omgivet af stor kunst og historie. Napoli har oplevet mange typer civilisationer – fra etruskere, arabere, grækerne, romerne og mange andre.

Carlo brænder for at revurdere teknikkerne og materialerne fra fortiden – at genanvende al denne gamle viden og værdifulde oplysninger, så de ikke går tabt. Teknikkerne og materialerne er en stor gave fra vores historiske arv, og en stor del af vores historie og kulturelle identitet.

De naturlige materialer har altid været hovedingredienserne til at skabe bæredygtige bygninger, betagende skønhed, charme og sunde miljøer.

 

Inspiration fra andre kunstnere

Vi bliver konstant inspireret af fantastiske værker og de faglige specialister bag dem.
Vi har samlet nogle af de største inspirationskilder for os i dette lille galleri.
Vi har ligeledes samlet en række eksempler på de projekter vi i Tadelakt Danmark har lavet med Tadelakt.

Få mere information

Kontakt os

Telefon:

+45 50 74 85 83
(kl. 10:00 – 19:00)

E-mail:

info@tadelakt.dk
(altid tilgængelig)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev